>En vanlig fredagskväll

>Äntligen fredag och man kan göra vad man vill!! Eller kanske man ska säga att äntligen kan vi jobba på så att vi kommer närmare slutet. Så här såg det ut i vårt sovrum vid 19 tiden igår (fredag) och vi höll på till säkert 23 innan vi gav upp för kvällen. Här är Patrik i gång med golvläggning och dammsugning – ”HAN ÄR EN HÄNDIG MAN” som Per Gessle sjunger.

Till mitt försvar vill jag säga att det är inte bara Patrik som jobbar med detta projekt. Det är jag som tar foton och därför är jag aldrig med på några bilder, men här kommer något som jag har gjort i alla fall. Detta är dörrar till den före detta furugarderoben. Jag har målat den två gånger i vitt och vissa detaljer ska jag måla för tredje gången idag.

Garderoben i bakgrunden som numera är vit. Kolla fönstret, ser ut som en tavla som jag skulle kalla ”kvällningMinerva”. Patrik kämpar på!Här är Pepsi med och kollar vad Patrik gör. Efter den minen så förstog jag att det var dags för kaffe för Patriks del. Med lite kaffe går allt så mycket lättare!

Jag skulle som sagt BARA MÅLA OM SÄNGEN, men det slutar med en totalrenovering. Jag skrämmer mig själv lite ibland, men på ett humoristiskt sätt, så att nu ingen tolkar det fel. Det är IKEA golv och vi är båda ”very impressed” för det var verkligen bra golv för en billig peng. Hur vi vet det? Vi har lagt lite golv kan man säga, och köpt av firma som säljer ”kvalité” men ärligt så märker jag ingen skillnad.

Vi har bara en pytte bit kvar att lägga och det blir i eftermiddag. Nu på förmiddagen hjälper Patrik grannen med uteplatsen. Jag ska slipa och måla lite till – det är ju så roligt, helst när solen skiner där ute!

En reaktion på ”>En vanlig fredagskväll

  1. >Jösses vad ni jobbar och står i..trodde det bara var sangaveln som skulle målas. Ja det ena brukar ofta leda till det andra ;o)

    Vi har också köpt golv från IKEA som vi ska lägga i vårt gym i källaren men vi tyckte inte det var såå enkelt. Vi får se när vi ger oss i kast med det ;o)

    Ha ett gott slut på helgen och en god början på veckan.
    Häls. Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *