Majblomma

Elias kom hem med en lapp och var stolt som en tupp. I år skulle minsann han sälja Majblommor, och det var ingen idé att jag ifrågasatte. I tisdags kom han hem med en grön liten fin väska som kunde fällas ner och i den fanns alla Majblommor. Tjusig eller hur!

Genom att köpa en Majblomma stödjer man barn där man bor med att t.ex. familjer kan ansöka om pengar om de kanske inte har råd själva till lägerkostnad, cykel, medlemsavgifter till olika klubbar, glasögon, m.m. Dessutom får Elias behålla 10% av det han säljer och det är ju inte heller så dåligt.

Han sålde slut på bilblommorna och pinnsen på en gång och nu har han bara kransar och singlar kvar. Om en stund ska vi ge oss ut igen och prova om han kan sälja några till. Tycker att det var väldigt fina färger i år på blomman, rött och lite rosa.

Tanken att ha kunnat hjälpa till verkar som en ganska stor sak, i alla fall för Elias.

Han gör det för andra barn som inte har det så bra som han; säger han själv!

Har du inte köpt en Majblomma i år än, så gör det imorgon och hjälp till med att stödja barn där du bor!

En reaktion på ”Majblomma

  1. >Vad duktig han är!! Mina grabbar är definitivt inga säljare. Fick köpa de flesta blommorna själv. Det var alldeles för skämmigt…hmmm … hjälpte inte ens att det var för den goda saken ;o) Då ska vi inte tala om alla bingolotter vi köpt genom åren när de spelade hockey. Att stå och sälja vid ICA var det inte tal om ;o)

    Brukar köpa varje år även fast grabbarna inte längre säljer. Årets färg, rosa, är väl inte min favvofärg men färgen på väskan var fin ;o)

    Ha det gott och lycka till med försäljningen!
    /E-L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *