Så är jag igång igen

>Ibland får jag ju idéer som jag har berätta om på bloggen tidigare, och nu är det så dags igen!!!

Den här gången är det sängen som ska få sig en liten dutt färg och göras lite mer ”modern”. Då kommer direkt den Polske snickaren in i bilden igen som från allra första början har byggt denna säng.
På huvudgaveln har snickaren skurit in eller snidat (heter det så?) en blomma. Dessvärre sitter detta konstverk för lång ner så att kuddarna skymmer blomman. Min tanke är att flytta upp denna blomma högre upp innan jag går på med färg. Sagt och gjort, igår kväll så plockade vi ner sängen och körde ut gaveln till snickaren. Var sov vi då i natt undrar du kanske.
Jag sov inte alls – typiskt mig!!!
Patrik somnade innan han hade lagt ner huvudet på kudden i vår bäddsoffa i gästrummet. Den är skön att sova i och det finns egentligen inget som är fel – bara att jag inte kan sova när jag ändrar sovplats!!!!!
Så på jobbet var varje blinkning en plåga. Ögonlocken ville inte med upp efter varje blinkning och det sved rejält i ögonen. Väl hemma, så skulle jag lägga mig en stund för att se om jag inte kunde somna – NEJ, det gick ju inte! Så här är jag och väntar på att det snart ska bli kväll och jag äntligen ska få sova. Jag vet inte vad jag gör om jag inte får sova ordentligt inatt. Vad grinig jag blir!

En reaktion på ”Så är jag igång igen

  1. >Jag vill också ha en polsk snickare. Åhh, vad jag har jobb åt honom ;o)

    Hmm, jag får jag inte sova om nätterna blir jag inte go att tas med. Som tur är så somnar jag om kvällen hur och var jag än är 😀

    Nyfiken på hur sängen kommer att bli.

    Ha det gott!!
    Häls. Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *