>Påsk hos farmor och farfar

>Det har ju varit så härligt väder att det har varit svårt att sitta inne. Men på långfredagen bjöds det på middag hos farmor och farfar och alla kusinerna var på plats.

Här koncentrerar Moa sig på sitt hårdkokta ägg, medan farfar sitter bakom påskriset och pratar.
Här sitter kusin Eddie och Patrik och diskuterar påskmaten.Det här fina ägget hittade jag ute på farmors dörrkransEfter maten var det dags för lite aktivitet, och saker att göra finns det gott om i Mörtelek. De allra flesta barnen ville rida häst. Här kusin Moa med farmor och vår Elias som övervakare. Han är allt också sugen på att prova ridningen.

Kusin Hanna med Patrik på Elias cross. Patrik fick köra några smårundor i lugn takt med alla kusiner som ville prova att åka. Det var rena leklandet där ett tag!

Här två killar som har funnit varandra. De kan hålla på i timmar och verkar aldrig bli trötta.

Amanda har här hittat upp på hästryggen med mamma Sabina. Elias är fortfarande med som övervakare eftersom hans föräldrar (jag och Patrik) känner att vi helst håller oss borta från hästarna…..

Nu äntligen har Elias hittat upp på hästryggen. Stel som Zeb Macahan sitter han där till slut och är lycklig, och det är ju det viktigaste!
Äntligen fika i det fria!

Här sitter farmor och farfar/mormor och morfar och tar igen sig efter en dag tillsammans med barn och barnbarn. God mat, fint väder, härliga djur och glada barn – bättre kan det inte bli!

Erik var den som inte satt på någon häst utan körde cross över åkrarna istället.

Kusin Hanna och Moa tillsammans för min skull. Det blev ett fint foto.

Här hittar jag Blåstjärna (tror jag i alla fall att de heter)

En trevlig påskhelg med fint väder, trevligt sällskap och några dagars ledighet är ja aldrig helt fel.

2 reaktioner på ”>Påsk hos farmor och farfar

  1. >Åhh, vad mysigt ni verkar ha haft det. Ekir och Elias gillar tydligen olika hästkrafter ;o) Vad mysigt det verkar där ute. Kan tänka mig att det var rena leklandet med både hästar och cross. Vädret i påsk har varit helt underbart!!

    Ha en bra avslutning på påskhelgen!
    Hälsningar Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *