Ostbacon

Om du inte har testat dessa ostbacon redan, så gör det! Tycker att de är otroligt goda och tonårskillarna har fått smaka dem till frukost. Tror också att de passar bra som helgsnacks, går ju att göra dem lite mindre….

Lägg en ostskiva på bakplåtspapper, på med baconskiva, och på med ost igen, strö på lite Oregano. Gratinera på 250-200 grader i några minuter. Akta så att du  inte bränner dem,  för då smakar osten bitter. Lätt som en plätt och gott också.

  ostbacon
Detta med ostbacon florerar runt i olika konstellationer och det är roligt att lära sig nya saker.
annaslchf på Instagram som jag följer, var nog den som lärde mig detta först.

Sedan några veckor tillbaka har jag bestämt mig för att skippa mejeriprodukter i den mån det går för att se om det kan göra något åt den viktplatå jag har kämpat med väldigt länge. Hur envis kan man vara och vad ger det? Tänket ta ett inlägg om det framöver.

Tack för din kommentar!