Fyllda romansalladsblad

Just nu är jag inne i en period då jag helst skulle vilja att någon annan lagade maten. Jag kan verkligen inte klaga för mannen i huset lagar minst lika mycket mat som jag, fast jag har nog fått latmasken i mig sedan den långa julledigheten.

Känns ändå bra att tänka i andra banor när det gäller matlagningen ibland, så som att tänka smidigt, tänka lättfixat, tänka få ingredienser m.m. Ibland kör jag fast i de gamla recepten och kommer inte på vad vi ska ha till middag men just nu kör jag ENKELT, bara för att just latmasken kan vara ganska envis….

Romansallad. Härlig grön färg!

RomansalladEn fläskytterfilé tärnades fint och stektes med chili, paprikapulver, salt och peppar.
En sås på Turkiskt ekologisk yoghurt, majonnäs, paprika, purjolök och kryddor blandades ihop.
Tomat, gurka, oliver, avokado och färska granatäppelkärnor vid sidan om i olika skålar, så var middagen serverad. Jag och minste sonen körde med Romansalladsblad, övriga ville ha sina Pitabröd.

Fylld romansallad2För den som känner för lite skadeglädje en dag som denna, kan jag erkänna att jag har världens träningsvärk efter några dagars kom-igång-träning. Någon mer än jag som lider av detta?
Skam den som ger sig, det är bara att köra på, aj 🙂

4 thoughts on “Fyllda romansalladsblad

Tack för din kommentar!