Peanut butter cupcakes är något som jag fortfarande kan längta efter då det var en av mina favvisar
under min tid som aupair i Florida. Då pratar jag många, många år sedan 🙂 Helt otroligt vad åren går….
Använd bra choklad med hög kakaohalt och gärna ekologiskt jordnötssmör.
100 g mörk choklad
100 g ljus choklad
1 dl jordnötssmör
flingsalt
små muffinsformar
Smält den mörka chokladen i vattenbad eller i mikron.
Fyll formarna och ställ i frysen några minuter så att det stelnar.
Smält sedan jordnötssmöret på samma vis och klicka ut över chokladen. Strö över lite flingsalt.
Ställ in i frysen några minuter.
Smält sedan den ljusa chokladen och fyll på i formarna.
Voila, så har du några goda peanut butter cupcakes klara att bjuda på.
Förvara dem kallt.
Vad goda de ser ut! Jordnötssmör är jättegott ihop med choklad. 🙂
Mm, det är jättegott, för gott, tyvärr 🙂
Mums, vilka smaskiga! För goda för mig! 😉
Häftigt med bilden svartvit och färg samtidigt! 🙂
Ha en toppen dag!
Kramar! <3
//Lana
Jo det är så för mig också Lana, för goda, tyvärr.
Jag äter upp alla själv, om ingen stoppar mig…
Men jag testar lite alternativ till killarna i familjen och dessa tyckte de var jättegoda. Så nu fixade den äldste sonen
en sats själv lagom till lördagskvällen och bjöd oss på detta.
Kramizar!