Scrambled pancakes

Blev sugen på scrambled pancakes då jag surfade runt bland, lite för mig, nya recept. Men då jag tänkte hålla mig till mer åt det mejerifria hållet trodde jag först inte att jag skulle kunna laga detta. Men det var ju helt fel!
En kanongod frukost som är mejerifri.

Till 1-2 portioner behöver du:
3 ägg
1 dl kokosmjölk (jag använder ICA:s Asia Kokos mjölk)
0,25 dl kokosmjöl (jag använder märket Aman Prama)
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
0,25 tsk salt
En nypa Vaniljfrön
1 tsk Sukrin Mellis

1. Vispa äggen i en skål
2. Blanda de torra ingredienserna i en annan skål och tillsätt sedan de vispade äggen lite i taget
3. Blanda sedan ner kokosmjölken
4. Låt stå och svälla i några minuter
5. Stek i smör och rör med en gaffel i smeten så det blir som äggröra.
Jag hade en liten mindre stekpanna och delade upp smeten i två omgångar.

Scrumbled pancakesServera med färska jordgubbar och en klick kokosmjölk.
En riktigt god sommarfrukost som intogs ute på altanen en solig morgon

Grundreceptet kommer från: Erikas LCHF

4 thoughts on “Scrambled pancakes

  1. Har också sett det receptet hos många bloggar. Kanske ska också testa!
    Ser jättesmarrigt ut!
    Ha en underbar dag!
    Kramar!
    //Lana

    1. Det var supergott Lana! Och eftersom du har inspirerat mig till mer åt det mejerifria hållet så testar jag nu mer och mer mejerifritt.
      Tack 🙂

      Ha en fortsatt skön semester!
      Kramizar!

Tack för din kommentar!