Ljust bröd att rosta

>

Då har jag testat ännu ett LCH-bröd och jodå, det var helt ok.
Jag tycker faktiskt att det smakade allra bäst som rostat.
10-12 ägg beroende på hur stora de är.
50 gr smält smör
1 tsk salt
1,5-2 dl kokosnötmjöl
2 tsk bakpulver
Jag tog även ½ dl fibrex och minskade samma mängd på Kokosnötmjölet.
Vispa äggen pösiga, häll i det smälta smöret och salt, blanda runt.
Blanda ner de torra ingredienserna.
Häll i en smord form, eller klä formen med bakplåtspapper och häll i smeten.
Toppa med sesamfrö.
Grädda i 175 grader i 30-40 minuter.
Jag har skivat brödet, fryst in det och testat att rosta.
Perfekt!
Yngste sonen blev väldans förvånad när jag serverade honom en rostad macka
efter ju-jutsiträningen.
-Mmm gott, var hans betyg!
Recept från : http://mariannslchf.se/

 

5 thoughts on “Ljust bröd att rosta

  1. >Det är inte så svårt att hålla sig till LCHF och då har jag varit svårt socker och chokladberoende – helt galen var jag:) Jag mår så mycket bättre idag, så därför funkar det för mig.

    Ha det bra Susie!
    Kramizar!

  2. >Vad duktig du är som kan hålla dig till din diet, själva är jag inte speciellt bra på sådant…..

  3. >Det är så gott med olika LCHF-bröd! Jag måste nog också fylla på frysen med olika lchf-bakverk! 🙂
    Ha en fin kväll!
    Kram
    //Lana

Tack för din kommentar!