Fläskfilé i ugn

>

Hittade ett recept på fläskfilé
som jag ville prova
till fredagens gäster.
Till förätt bjöd vi på
räkcocktail
 Till varmrätt blev det fläskfilé med
körsbärstomater, champinjoner, och
mozzarella.
Till 6 personer behöver du ungefär:
900gr fläskfilé
225gr körsbärstomater
150gr färska champinjoner
grovhackad basilika efter tycke och smak
200gr mozzarella
1,5st vitlöksklyfta (för den som gillar det)
Bryn filén/erna runt om i smör och krydda.
In i ugnen på 150 grader.
Ta ut filéerna när de har en innetemp.
på 65 grader och rulla in dem i folie.
Dela tomater och champinjoner.
Stek champinjonerna, blanda ner (vitlök) basilika
och tomater.
Smaksätt med kryddor.
Skiva köttet och lägg upp på ett ugnsäkert
fat. Strö över röran av tomat och champinjoner.
Toppa med skivad mozzarella.
In i ugnen på 225 grader i ca 15  minuter.
Serveras med en god sallad, sås och
(kroketter – för den som inte kör LCHF)

Tack för din kommentar!